ORRSZI PORSZI

A nátha kapcsán nemcsak az orrváladék képezi az orrdugulást, hanem a duzzadt orrnyálkahártya. A nehezített orrlégzés mellett a fülekben is kialakulhat dugulásérzés. Termékünk segítségével a kismama otthoni körülmények közt tudja megtisztítani a gyermek orrjáratait a lerakódott váladéktól. Használatával meggyorsítjuk a légutak mielőbbi gyógyulását és megkönnyítjük a légzést.

 

On-line Vásárlás

Vissza az előző oldalra

 

 

PISZE ORRBALLON

A nátha szokásos tüneteinek megszűnése után előfordul, hogy a fülekben tovább is fennáll a pattogás, recsegés főleg nyeléskor és ásításkor. Tartós halláscsökkenés is társulhat hozzá. Főként gyermekkorban jelent elhúzódó panaszt a nátha kapcsán az orr és a fülek közötti anatómiai csatorna, a fülkürt működési zavara. A megduzzadt nyálkahártya miatt a levegő a szűkületen át nehezen jut be a középfülbe. Ennek elősegítésére készült a Pisze orrballon, használata nagyon egyszerű.

Előnyei: fájdalommentes, biztonságos. Bárhol és bármikor elvégezhető, a hallásjavulást meggyorsítja.

 

Vásárolható a boltunkban

Vissza az előző oldalra

DR. BENNY ORRSZÍVÓ

Az orrszívó használatával a gyermek orrában összegyűlt váladékot távolítjuk el, ezzel megkönnyítjük a légzést és elkerüljük a szövődményeket. Egyszerűen használható, biztonságos, kis helyen elfér, hangtalan, könnyen és gyorsan tisztítható, sterilizálható, fejrésze puha TPE-ből készült, biokompatibilis, nem okoz irritációt, allergiát az orvosi műanyagnak köszönhetően.

 

Vásárolható a boltunkban

Vissza az előző oldalra

 

CSÖPI MELLBIMBÓVÉDŐ-hőálló

Az érzékeny mellbimbó a szoptatás kezdetén sok kellemetlenséget okozhat. Az anyuka számára kellemetlen, és a fájdalomküszöbétől függ, mennyire viseli el. A Csöpi mellbimbóvédővel a baba könnyen ráharap a cumilapra, és szoros illeszkedést hoz létre. Alakja elősegíti a bőrkontaktust kisbabájával, aki így továbbra is érezheti édesanyja bőrének illatát, közelségét, szopó mozdulataival tovább serkentheti a tejtermelődést és a mellbimbó gyógyulása után könnyen leszoktatható. A bimbóvédők szagtalan, íztelen, nagyon tiszta szilikonból készülnek.

 

Vásárolható a boltunkban

Vissza az előző oldalra

 

CSÖPI FÁJDALOMMENTES MELLSZÍVÓ

Az anya a vákuumot szájjal, szívással alakítja ki, a tej egy cumisüvegbe gyűlik. Alkalmi használatra ajánljuk, lapos, vagy befelé forduló bimbó kiemelésére is alkalmas. A szájjal szívható vákuumos mellszívó a tejmirigyek alapos kiürítésére szolgál. Azáltal, hogy a vákuumot szájjal hozzuk létre, saját magunk szabályozhatjuk a szívóhatás erősségét. Használata fokozza a tejelválasztást, kizárja az emlőgyulladást. A szívórészről lecsatlakoztatható tartály cumisüvegként használható,amelyben az összegyűjtött tej lehűthető, újrafelhasználáskor közvetlenül melegíthető.

 

Vásárolható a boltunkban

Vissza az előző oldalra

 

CSÖPI VÍZCSAPOS ORRSZÍVÓ

A kisgyermek orrában felgyülemlett orrváladék eltávolítására szolgál. A vízcsap kifolyókarjára erősítjük a vízsugár szivattyút, a vízsugár erősségével fokozhatjuk a szívó hatást. A szerkezet használata csendes. Könnyen tisztítható, sterilizálható.

 

Vásárolható a boltunkban

Vissza az előző oldalra

Nyitva tartás:

  • HÉTFŐ-PÉNTEK: 07-16 ÓRÁIG
  • SZOMBAT: ZÁRVA
  • VASÁRNAP: ZÁRVA

ELÉRHETŐSÉGEINK:

  • INFO@RANYAKUVEG.HU
  • +36 (1) 216-2808 / +36 (30) 724-9040
  • +36 (1) 216-2808
  • 1094 BUDAPEST, TOMPA UTCA 15/B

Like us on Facebook